Трoйка в Big Brother

Студ, сняг, но горещо джакузи и бурни страсти - Денислав, Даниела и Иванина
25 ное 2008 13:54,
30
Трoйка в Big Brother
Снимка: bigbrother

Денислав и Даниела-Манол се наговарят да "правят кефа" на Иванина в джакузито.

Долнището на банския се развързва. Блондинката иска да излезе, но двамата не я пускат.

И докато тримата бяха в горещото джакузи на двора, софиянката с освободено сексуално поведение Даниела предложи на Денис: "Хайде ти започваш да целуваш Ив отгоре, аз... и се срещаме по средата".

Страстите в къщата взимат своя връх. Докъде ли ще стигнат фантазиите на съквартирантите? Ще станем ли свидетели на нова тройна или четворна любов в къщата? Влюбена ли е Иванина в Денислав, или липсата на секс подлудява силиконовата блондинка? Нещата започват да се изясняват още тази вечер.

Иначе снощи, след оспорвана битка с Иванина и Мартин, Филип напусна къщата.

Самоукият актьор, който подлуди съквартирантите с ролята си на Тошко, си тръгна, за да сбъдне мечтата на живота си - заедно със съпругата му да си имат дете.

Сега Мартин и Наталия ще се борят за оцеляване в дните до четвъртък, когато един от двамата ще бъде изгонен завинаги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
6666 преди 15 години
Я ходи се застреляй!
8
0
 
2
 
! Отговори
Антонина преди 15 години
Хайде стига сте демонстрирали фалшив морал,че ставате смешни.Не мисля,че Иванина е груба,проста и цинична.Напротив.Мисля,че поведението й е много премерено и достойно.Е,била флиртувала с Денислав...Ами много ясно,че ще флиртува с него и защо да не го прави?И двамата са млади,хубави хора-не виждам нищо лошо в това,че се закачат и че се целуват от време на време.Убедена съм,че всички вие,които изкарвате Иванина толкова долна и порочна,правите къде-къде по-хард изпълнения по дискотеките,но сега тук се правите на много възпитани и морални.И мога ли да знам защо никой дума не отваря за черната манговца Таня,която действително прави секс с Георги и понеже е лудо влюбена в него е готова и на още по-смели неща,стига той да ги поиска,а всеки плюе по най-сладките в къщата-Иванина и Денислав?
7
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
простащина и идьотщина!Милен Цветков и Венета Райкова чакат да видят секс в къщата, та това ли е най важното след 12 часа в полунощ има такъв канал гледайте там на какво учите малките зрители който ви гледат.Снощи на венетка нещо не и хареса интервюто с Филип май си намери майстора
6
0
 
2
 
! Отговори
chiva преди 15 години
сепуко!! Кой ги гледа тия изтрещялници??? Леле каква фенка бяха на ББ??? Много фалшиф сезон. Отвратих се окончателно. Край!!! Точка.
5
0
 
2
 
! Отговори
.... преди 15 години
хах незнам, ама бих я испрал тас Иванина...!
4
0
 
2
 
! Отговори
анонимна преди 15 години
Тези простотии Нова телевизия да пуска по малките часове!Отвращавам се от последния вариант на Big Brother!!!Жалки са ,много са жалки....
3
0
 
2
 
! Отговори
. преди 15 години
бедно им е въображението на всички там, а тия порнографски изпълнения ме отвращават. новият талибан Денис грабва Иванина като чувал с картофи да я целуне. Даниела не разбира в какъв филм играе и я раздава каруцарската, като на домашно видео. нямат грам финес, нито маниери, а и какви фантазии биха могли да имат едни ***. такива са ги събрали, а интелигентият зрител какво получава? не само хлапетата от провинцията гледат лайва - а и други касти от обществото.
2
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Е, с това да ни занимават цяла България!!! Някви малки к...ви, димитровградски...с осми клас образование...и простаци, плевенски...ами...заслужаваме си го...
1
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
таз *** наистина я врътнаха на чеверме...